Undervisningsmateriell om brød og korn

Undervisningsmateriellet er tilpasset kompetansemålene etter 7. trinn for mat og helse, og er innom 12 av 15 kompetansemål.
Skriv ut

Undervisningsmateriellet består av fem moduler og er lagt opp slik at du som lærer kan plukke ut det du ønsker å bruke fra hver modul av fakta, oppgaver og oppskrifter.

 

Lærerveiledningen til den enkelte modulen inneholder utdypende fakta, hvilke kompetansemål modulen er innom, forslag til organisering av undervisningen og lekseforslag. Du bør lese Introduksjon til undervisningsmateriellet på bokmål eller nynorsk før du tar materiellet i bruk. Her finner du tips til hvordan du kan bruke fakta, oppgaver og oppskrifter, og dessuten nyttig informasjon om baking.

 

Kornartene – KORNARTANe

 

Lærerveiledning (B) – Lærarrettleing (N)

Fakta (B) – Fakta (N)

Oppgaver (B) – Oppgåver (N)

Oppskrifter (B) – Oppskrifter (N)

Hele modulen (B) – Heile modulen (N)

 

Fra jord til bord – FRÅ JORD TIL BORD

 

Lærerveiledning (B) – Lærarrettleing (N)

Fakta (B) – Fakta (N)

Oppgaver (B) – Oppgåver (N)

Oppskrifter (B) – Oppskrifter (N)

Hele modulen (B) – Heile modulen (N)

 

Grove kornprodukter – GROVE KORNPRODUKT

 

Lærerveiledning (B) – Lærarrettleing (N)

Fakta (B) – Fakta (N)

Oppgaver (B) – Oppgåver (N)

Oppskrifter (B) – Oppskrifter (N)

Hele modulen (B) – Heile modulen (N)

 

Måltidene – mÅLTIDA

 

Lærerveiledning (B) – Lærarrettleing (N)

Fakta (B) – Fakta (N)

Oppgaver (B) – Oppgåver (N)

Oppskrifter (B) – Oppskrifter (N)

Hele modulen (B) – Heile modulen (N)

 

matpakken

Klikk her for eget undervisningsopplegg «Grovt holder deg aktiv lenger» med fokus på matpakken.

Les eller skriv kommentarer