Kornfakta

Her kan du finne fakta om korn, mel og brødvaner samt statistikk. Kort sagt, alt du trenger å vite om brød.
Vis alle Brød virker! Hva inneholder maten? Kornslag Kosthold Matmerking Meltyper Nyhetssaker På kjøkkenet Sesong Statistikk
Jul Sommer Vis alle

Deilig bakst til sommeravslutningen

Sommerferie skal ønskes velkommen med avslutninger på både skole, jobb og barnehager. Hva skal du ha med deg?

Ukens julemål 4

Få en stressfri julebakst med vår ukeplan, tre julekaker med handleliste og utstyrsliste, samt noen tips for bakelogistikk og forberedelser. Kos deg med ukens julemål!

Ukens julemål 3

Hele førjulstiden gir vi deg en ukeplan for julebaksten bestående av tre julekaker med handleliste og utstyrsliste, samt noen tips for bakelogistikk og forberedelser. Kos deg med ukens julemål!

Ukens julemål 2

Hele førjulstiden gir vi deg ukens julemål – en ukeplan for julebaksten bestående av tre julekaker med handleliste og utstyrsliste, samt noen tips for bakelogistikk og forberedelser.

Brødskala-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Bakte julegaver

Om du er en flittig baker, trenger en rask og fin løsning eller skal bake med barna, her er 11 tips til julegaver.

Pepperkakehus trinn for trinn

Har du planer om å bake pepperkakehus i år? Her finner du våre beste tips til hvordan du kan bygge et godt og solid pepperkakehus.

Ukens julemål 1

For mange kan det virke uoverkommelig og stress å skulle bake julekaker. Men med litt planlegging så kan alle bake litt til jul.

Inviter til juleverksted

Det gir garantert julestemning, kvalitetstid med nære og kjære og du får unnagjort «nødvendige» juleforberedelser; kaker og julegaver i boks.