Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 blingser (urteaioli til ca. 20 blingser)
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 blingser (urteaioli til ca. 20 blingser)

Blings med ost og skinke

Ost og skinke blings er en evig klassiker hos både unge og gamle. Med hjemmelaget urteaioli smaker den enda bedre!
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Urteaioli: Ha alle ingrediensene, unntatt egget, i en stavmikser. Miks alt sammen til en jevn væske. 
  • Knekk egget i beholderen, og stavmiks på rolig tempo mens du løfter mikseren sakte til overflaten. Smak til med ekstra sitron, salt og pepper hvis det trengs. 
  • Blings: Skjær grovt havrebrød eller annet ønsket brød i skiver. Smør et lag urteaioli på skivene, mengde etter ønske. Resten av urteaiolien kan brukes til annet godt, som  byggrynssalat og focaccia.
  • Legg crispisalat på skivene, deretter ost og skinke. Topp hver av brødskivene med to skiver smaksrik tomat, og velbekomme.

Finn mer om samme tema:

0 / 5