Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? under 20 minutter med middagsrester
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 sandwich
Hvor lang tid tar det? under 20 minutter med middagsrester
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 sandwich

Sandwich med lam

En mektig god sandwich lammekjøtt fra gårsdagens middag er enkelt og mettende.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Tørk lammekjøttet med kjøkkenpapir før steking og dryss på salt og pepper.

  • Brun på begge sider i en varm stekepanne. Stek den ferdig i en stekeovn på 150 grader. Kjernetemperaturen skal være 54 grader når du tar den ut. Hvil den på benken i 10 minutter.
    Det går også an å bruke ferdig roastbiff, og hoppe over punkt 1 og 2.
  • Stek sjampinjongene i pannen, smak til med salt og pepper.
  • Bygg smørbrødet ved å smøre remulade på brødskivene, legg på ruccolasalat, tynne skiver av lam, stekt sjampinjong og topp det med rødløkringer. Legg deretter på den andre skiven.

En annen god middagsblings er klippfisk-sandwich!

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme