Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 15 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Pålegg til 6 blingser
Hvor lang tid tar det? 15 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Pålegg til 6 blingser

Brødskive med makrellrøre

Makrell er både godt, sunt og klimasmart. Lag makrellrøre i kveld, så har du pålegg til matpakken i morgen.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

 

  • Makrellrøre: Fjern eventuelt skinn og ben fra makrellfiletene. Mos deretter filetene med en gaffel i en liten bolle. Bland inn rømme, majones, sitron, finhakket urter og revet pepperrot.
  • Høvle rødbeten fint eller kutt tynne, tynne skiver av rødløk og vend begge deler i litt sitron og olje.
  • Blings: Smør en skive godt brød med litt smør, og legg på noen salatblader. Ha rikelig med makrellrøre på.
  • Topp blingsen med et par skiver fint høvlet rødbete, tynne skiver rødløk og spirer eller dill.

Sugen på mer klimasmart mat? Smak vår viltsandwich.

Klimaavtrykk per blings: 0,16 kg CO2-ekvivalenter

Kilde: CO2-Kalkulator

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme