Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings

Brødspyd med ost, skinke og urteaioli

Brød med ost og skinke er en evig klassiker hos både unge og gamle. Med urteaioli smaker den enda bedre! Server den som en dobbel blings eller som et morsomt brødspyd.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Urteaioli: Finhakk fersk basilikum og persille. Ha urter og lettmajones i en skål og bland sammen. Smak til med sitron, salt og pepper.
  • Brødspyd: Smør urteaioli på den ene skiven. Legg på ost, skinke og salatblader. Legg den andre skiven oppå til en dobbel blings. 
  • Del opp blingsen i fire like store deler og fordel de på to trepinner. Tre på cherrytomater på spydene, en i midten av bitene og en på hver ende.  

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Anne på landet.

>> Se også vår samleside om matpakker for mer inspirasjon!

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme