Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1,5 time + bløtlegging over natten
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 1,5 time + bløtlegging over natten
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Byggrynskrem med rød saus

Byggrynskrem med rød saus smaker fantastisk, og er et godt alternativ til riskrem som juledessert. Byggryn vendt i pisket krem serveres med jordbærsaus.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Dag 1: Legg grynene i bløt natten over.
  • Dag 2: Kok byggryn, vaniljestang, melk og sukker på svak varme i en drøy time. Rør med jevne mellomrom, og avkjøl grøten.
  • Pisk fløte og sukker til krem. Vend kremen inn i grøten.
  • Rød saus: Kok opp sukker og vann. Slå dette over bærene og miks alt sammen i en kjøkkenmaskin til jevn saus. Sil og avkjøl.

Finn mer om samme tema:

4.3 / 5
14 stemmer