Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter hvis du har ferdiglaget coleslaw
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 fiskeburger (coleslaw til ca. 10 burgere)
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter hvis du har ferdiglaget coleslaw
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 fiskeburger (coleslaw til ca. 10 burgere)

Fiskeburger med coleslaw

Fiskeburger med coleslaw, en klassisk amerikansk kålsalat, er en mektig god matpakke. Med grovt brød og grov fiskeburger har du en mettende og sunn lunsj.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Coleslaw: Vask grønnsakene. Skjær opp rødkål og gulrot og ha i et dørslag. Strø på salt og la det stå og trekke ca. en time. 
  • Skyll av saltet og rist av absolutt alt vannet, eller bruk salatslynge.
  • Bland sammen majones, crème fraîche og dijonsennep. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Tilsett rødkål- og gulrotblandingen.
    Tips: Lag coleslaw i forkant og oppbevar i kjøleskapet. Da er den klar til travle morgener.
  • Fiskeburger: Del grovt hamburgerbrød i to. Legg et salatblad og en grov fiskeburger/fiskekake på bunnen.
  • Ha på en raus skje med coleslaw og agurkskiver og legg på hamburgerbrødtoppen.  

For deg med god tid, prøv vår oppskrift på halvgrove hamburgerbrød

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Anne på landet.

 

>> Se også vår samleside om matpakker for mer inspirasjon!

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme