Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Pålegg til ca. 10 skiver
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Pålegg til ca. 10 skiver

Grønn pesto

Sunt, godt, raskt og enkelt: grovbrød med grønn pesto laget på spinat, persille, rosmarin, valnøtter og olivenolje. Pålegget er vegansk.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Vask spinat og krydderurt, vi brukte 25 g bladpersille og 25 g rosmarin. La vannet renne skikkelig av før du har alle ingrediensene i en blender. 
  • Kjør massen til den er blitt en smørbar paste. Pass på at det ikke er noen store klumper igjen. Smak til pestoen med litt sitronsaft, salt og pepper.
  • Smør et godt lag grønn pesto på to grove brødskiver. Velbekomme!

Har du ekstra god tid kan du jo bake grovbrødet selv også. Prøv gjerne grovt superbrød

Finn mer om samme tema:

4 / 5
4 stemmer