Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 16 pannekaker
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 16 pannekaker

Halvgrove pannekaker

Halvgrove pannekaker med fin sammalt hvete er litt sunnere enn de vanlige, og passer fint til hverdagsmiddagen. Server med syltetøy, bacon eller friske bær.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland mel og salt i en bakebolle.
  • Pisk sammen egg og melk. Tilsett halvparten av melkeblandingen og rør godt til alle klumper er borte. Tilsett deretter resten av melken litt og litt og rør godt slik at det blir en klumpfri pannekakerøre.
  • La røren svelle i ca. 30 minutter.
  • Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når det har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

>> Prøv også vår oppskrift på grove pannekaker som turmat – eller se vår store samleside med oppskrifter på pannekaker for flere varianter av pannekakerøre. 

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme