Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 24 barer
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 24 barer

Havrebar

Havrebar med havregryn, peanøttsmør, mørk sjokolade og tørkede tranebær er full av karbohydrater og proteiner og passer perfekt som turmat eller etter trening.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha havregryn, peanøttsmør og sukker i en bolle. Tilsett egg og eggehviter.
  • Hakk sjokoladen i biter. Ha bitene i sammen med tranebær eller rosiner. Rør fort og godt. Fordel massen til en jevn firkant ca 20 x 30 cm på en stekeplate med bakepapir.
  • Stek barene midt i ovnen ved 160°C i cirka 25 minutter.
  • Skjær opp barene i passelig størrelse, for eksempel i 4 x 10 cm. Avkjøl på rist.
    Tips: Perfekt før eller etter trening!

Havrebar passer også godt som en snack på tur. Se flere forslag til turmat her!

Finn mer om samme tema:

3.4 / 5
137 stemmer