Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 15 muffins
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 15 muffins

Havremuffins

Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple. De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert pyntet med glasur.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smøret og sett til avkjøling. Rens og riv eplene. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett mel, bakepulver og kanel, det avkjølte smøret og revne epler.
  • Fordel røren i muffinsformene, og sett dem utover en stekeplate.
  • Stek muffinsene midt i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.
    Tips: Muffinsene kan serveres som de er, eller pyntes til en spesiell anledning.

>> Se også vår grunnoppskrift på muffins!

Finn mer om samme tema:

3 / 5
139 stemmer