Hvor lang tid tar det? 45-60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 vafler
Hvor lang tid tar det? 45-60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 vafler

Havrevafler

Havrevafler er litt grovere vafler med havregryn, kefir, kardemomme og vanilje som gir mye smak. Serveres med brunost, rømme og syltetøy.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene i en stor bakebolle, og rør til det ikke er klumper.
  • La røren svelle i minst 15 minutter. Hvis røren er for tykk når du skal steke, kan det tilsettes litt melk eller vann. Havre kan suge til seg en del væske.
  • Stek vaflene i et godt oppvarmet vaffeljern og avkjøl på rist.
Tips: Røren kan med fordel stå i kjøleskapet over natten, og den har samme holdbarhet i kjøleskap som melk.

Disse havrevaflene er supergode! Vi har også en litt annen vri på oppskrift på havrevafler.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer