Hvor lang tid tar det? 10 minutter + bløtlegging over natten
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 skåler
Hvor lang tid tar det? 10 minutter + bløtlegging over natten
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 skåler

Kjøleskapsgrøt med eple og tranebær

Kjøleskapsgrøt med eple og tranebær er sunn frokost med havregryn, tranebær og melk i kjøleskapet over natten som blandes med kesam, eple og mandler neste morgen.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Ha havregryn og melk i et glass eller en annen beholder med lokk.
  • Hakk tranebærene i små biter, og bland dem godt sammen med havregrynsmassen. Ha på lokk, og sett glasset i kjøleskapet til neste morgen.
  • Riv eplet grovt og hakk mandlene. Rør rundt i grøten før servering, tilsett vaniljekesam, revet eple, hakkede mandler. Server med et dryss av kanel og ekstra mandler.
    Tips: Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer