Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 2-3 glass
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 2-3 glass

Lemon curd

Lemon curd kan oversettes til sitronsmør og smaker friskt og godt ved siden av nybakte scones eller vafler.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha sitronsaft, skall, sukker og egg i en kjele.
  • Rør blandingen over svak varme til det tykner, men ikke koker.
  • Ta kjelen av platen, og visp inn smøret før du setter til avkjøling.

Lemon curd er holdbar i inntil 3 uker i kjøleskap. Server den gjerne til scones eller vafler, eller kaker som mini Victoria sponge cake eller grunnlovskake.

Finn mer om samme tema:

3 / 5
11 stemmer