Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 pitapizzaer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 pitapizzaer

Pitapizza

Pitapizza lager du raskt av pitabrød, kjøttdeig, tacosaus, revet ost og paprika. Server som en lett middag i hverdagen eller som en kveldsrett. Smaker også godt kald i matpakken.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Stek kjøttdeigen i en stekepanne. Smør tacosaus på den ene siden av pitabrødet. Hakk paprikaen i små terninger. Fordel kjøtt og paprika på pitabrødene. Strø på med ost.
  • Stek pizzaene midt i ovnen på 200 °C. i ca. 4 minutter, eller til osten er smeltet.
  • Server pitapizzaene sammen med cherrytomater, små gulrøtter eller en grønn salat.
    Tips: Bruk gjerne skiver av grovbrød i stedet for pitabrød, og erstatt kjøttdeigen med biter av skinke eller pølse. Pitapizza er perfekt til å bruke opp rester fra foreksempel tacomiddagen eller en gryterett.

    Bak gjerne brødene selv! Her finner du oppskriften på pitabrød

    >> Les mer om hvordan du lager den beste pizzabunnen.

Finn mer om samme tema:

0 / 5