Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 rundstykke
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 rundstykke

Pull-apart rundstykke

Pull-apart rundstykke med deilig smeltet ost, hvitløk og pepperonipølse smaker som en minipizza du lager raskt i ovn, på grillen eller i glørne fra et bål på tur. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær rundstykket i firkanter nesten helt gjennom.
  • Ha ost og pepperoni i skjæreflatene. 
  • Smelt smør i en kjele og tilsett hvitløk og timian. Hell blandingen forsiktig over rundstykket. 
  • Ha litt ekstra ost på toppen og pakk rundstykket inn i aluminiumsfolie.
  • Stek rundstykket midt i ovnen på 200 C° i 10 minutter. Ta av folien og etterstek i 5 minutter til.

Prøv også pitapizza eller pestosnurrer som turmat

 

> Samleside: Tilbehør til grillmat

 

PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!

Finn mer om samme tema:

3.7 / 5
3 stemmer