Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Flatbrød er tradisjonsbakst på sitt beste. Brødet bakes uten gjær og kjevles i millimeter tynne leiver som stekes på takke. Flatbrød er yppelig til spekematen i jula, eller til suppe og gryteretter året rundt.
Grovt flatbrød fra Bodil Nordjore smaker godt og passer til supper og annen middagsmat. Det er bakt med rug, havregryn, grov og fin hvete og stekt på takke.
Flatbrød med spelt er tradisjonsbakst uten gjær, kjevlet tynt, og stekt på takke. Passer ypperlig til spekemat til jul, eller til suppe og gryter året rundt.
Smørbrød med fenalår kombinerer de grove brødskivene med salat, rømme, rosépepper, einebær og flatbrød for å få en fyldigere smak og en spennende crispy opplevelse.
Kling er søte, gode og myke tradisjonslefser stekt på takke, og laget av hvetemel, semulegryn, smør og melk. Smurt med smør og sukker smaker de herlig til kaffen og til fest.