Flere oppskrifter med "brød"

Ekstra grovt rugbrød

Ekstra grovt rugbrød er et sunt og velsmakende brød av både grov og fin rug og hele hvetekorn og hvetekli. Skikkelig rugbrød skal også ha litt mørk sirup i seg.
Middels
Middels
Ekstra Grovt

Hjertebrød

Hjertebrød er et hjerteformet brød du baker til kjæresten eller en du er glad i. Med fin rug og hvete er det halvgrovt og passer som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Halvgrovt

Flettet hvitløksbrød

Vakkert og deilig flettet hvitløksbrød med smak persille. Dette brødet gjør seg godt ved siden av suppe eller salat.
Middels
enkelt
Halvgrovt

Pull-apartbrød

Pull-apartbrød er som skapt for å deles med gode venner. Skikkelig enkel snadderbrød fylt med urtesmør, ost, bacon og chorizopølse.
rask
enkelt

Fruktbrød med nøtter

Bytt ut kjeksen til osten med fruktbrød med nøtter. Et smakfullt hvetebrød med valnøtter, hasselnøtter, rosiner og aprikoser.
Middels
enkelt
Halvgrovt

Grytebrød

Hemmeligheten bak grytebrød er den varme jerngryta den stekes i. Den blir som en liten vedfyrt bakerovn og gir brødet en deilig skorpe.
lang
Middels
Halvgrovt

Ekstra grovt surdeigsbrød

Ekstra grovt surdeigsbrød er ekstra smakfullt og holder seg saftig lenge. Et perfekt hverdagsbrød som er godt egnet til matpakka.
lang
Middels
Ekstra Grovt

Eltefritt trinn for trinn

Eltefritt trinn for trinn med bilder er en enkel oppskrift på eltefrie brød, rundstykker og bagetter. Deigen røres bare sammen, uten å kna eller elte, og hever over natten i 12-20 timer.
Middels
Middels

Grovt grytebrød

Grovt grytebrød er et luftig og sunt eltefritt brød med hvete- og byggmel. Det har sprø og god skorpe fordi det er stekt i jerngryte med lokk.
lang
Middels
Grovt

Brød i langpanne

Langpannebrød en praktisk måte å bake fire brød på en gang. Frys dem ned, så har du alltid ferskt brød tilgjengelig.
Middels
Middels
Grovt

Fint rugbrød

Fint rugbrød gir fyldig smak og holder seg saftig lenge. Bakt med både fin og grov rug, mørk sirup, solsikkekjerner og linfrø smaker det godt som tilbehør til middag og lunsj. I middelalderen var rug det mest brukte kornslaget i landet vårt.
lang
Middels
Fint

Brekks økologiske brød

Brekks økologiske brød er saftig og utrolig godt. Det er signert tidligere landbruksminister Lars Peder Brekk og ble utviklet under lanseringen av Handlingsplan for økologisk mat.
Middels
Middels
Halvgrovt