Flere oppskrifter med "ekstra grov"

Kneippbrød

Kneippbrød er oppkalt etter en tysk lege, Sebastian Kneipp, og er et ekstra grovt brød bakt med grov og fin sammalt hvete og hvetemel. Passer til lunsj og i matpakken.
Middels
Middels
Ekstra Grovt

Matpakkebrød

Matpakkebrød er et sunt, ekstra grovt og saftig brød med hvete, rug, havregryn, havrekli og kulturmelk. Grovbrødet holder deg mett lenge, og passer fint til lunsj i hverdagen.
Middels
enkelt
Ekstra Grovt

Grovt superbrød

Grovt superbrød er et ekstra godt og grovt brød med byggryn, helkorn, rug, fullkornshvetemel, havregryn, kruskakli, linfrø, sesamfrø og solsikkefrø.
lang
Middels
Ekstra Grovt

Speltrundstykker

Speltrundstykker er enkle og gode, og ser ekstra proffe ut hvis du bruker en saks til å klippe et snitt i toppen.
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Irsk natronbrød

Irsk natronbrød er raskt å lage fordi det bakes uten gjær, men med natron som hevemiddel. Sammen med fin sammalt hvete, salt og kefir blir det et sunt hverdagsbrød som passer i matpakken.
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Ekstra grove knekkebrød

Ekstra grove knekkebrød er raske, sunne og veldig gode til frokost, lunsj og i matpakken. De lages med grov hvete, havregryn, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø.
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Helkornbrød til brødbakemaskin

Helkornbrød til brødbakemaskin er enkelt, kjapt og godt. Dette blir ekstra grovt og saftig med fin sammalt hvete, solsikkekjerner og linfrø. Bruk gjerne ferdige brødblandinger fra butikken.
Middels
enkelt
Ekstra Grovt