Flere oppskrifter med "fint"

Pølsebrød

Løft pølsemåltidet til nye høyder med hjemmelagde pølsebrød.
Middels
enkelt
Fint

Fint rugbrød

Fint rugbrød gir fyldig smak og holder seg saftig lenge. Bakt med både fin og grov rug, mørk sirup, solsikkekjerner og linfrø smaker det godt som tilbehør til middag og lunsj. I middelalderen var rug det mest brukte kornslaget i landet vårt.
lang
Middels
Fint

Bagetter

Bagetter, eller baguette, er fransk loff med perfekt sprø skorpe og mykt brød inni. De smaker kjempegodt med smør, eller fylt med salat eller ulike påleggsvarianter.
Middels
Middels
Fint

Fint surdeigsbrød

Fint surdeigsbrød ligner litt på loff, men har friskere smak og god holdbarhet med rustikt utseende. Surdeigen lager du på forhånd, og den hever brødet naturlig uten tilsatt gjær.
lang
vanskelig
Fint

Bakerlandslagets emmerbrød

Bakerlandslagets emmerbrød er saftig, med fantastisk god aroma. Ristede hasselnøtter setter prikken over i´en for dette surdeigsbrødet du lager over to dager.
lang
vanskelig
Fint

Fint helkornbrød

Fint helkornbrød er et saftig og godt brød med hele hvetekorn, rugmel, honning og hvetemel. Det passer fint som tilbehør til suppe og middagsretter.
Middels
Middels
Fint

Hvetebrød

Hvetebrød er bakt med ekte smør, melk og fint hvetemel, og hevet over natten. Det smaker kjempegodt til lunsj med pålegg eller som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Fint

Kuvertbrød med honning

Kuvertbrød med honning smaker deilig som tilbehør til middag. De luftige rundstykkene passer også godt i matpakken, lunsj eller påsmurt til kveldsmat.
Middels
Middels
Fint

Focaccia

Focaccia er italiensk brytebrød med hvitløk, rødløk, rosmarin og parmesan, et perfekt tilbehør til middagen. Server sammen med grillmat eller nyt alene med god olje eller aioli til.
Middels
Middels
Fint

Mors beste vafler

Mors beste vafler lager hun av egg, smør, mel, melk, kardemomme og kefir. Serveres gjerne med nyrørt syltetøy og rømme eller med brunost.
rask
enkelt

Rødvinsbrød

Rødvinsbrød serverer du varme til ost- og vinkvelder. Rundstykkene er laget gjærbakst med fin rug og valnøtter, og kan også nytes som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Fint

Jættepirog

Jættepirog er et russisk bakverk som minner om calzone. Denne hvetebaksten er fylt med krydret kjøttdeig, ost og tomatfyll og metter hele familien.
Middels
Middels
Fint