Flere oppskrifter med "fisk"

Blings med fiskekake

Fiskekake på brødskiva, gjerne grove varianter av begge to, sammen med en frisk rødbeterelish er et deilig og næringsrikt måltid. Spis blingsen til lunsj eller som en liten middag.
lang
enkelt

Brødskive med makrellrøre

Makrell er både godt, sunt og klimasmart. Lag makrellrøre i kveld, så har du pålegg til matpakken i morgen.
rask
enkelt

Makrellsandwich

Trenger du en real lunsj er vår makrellsandwich tingen. Den smaker godt, holder deg mett lenge og gir kroppen din solid påfyll av energi.
rask
enkelt

Fiskekakeblings med grov sennep

Fiskekakeblings med grov sennep toppet med frisk slangeagurk er en deilig matpakkeskive spekket med næring. Blingsen kan også spises til kveldsmat.
rask
enkelt

Pan bagnat

Pan Bagnat er perfekt piknik- og formiddagsmat, som du enkelt kan lage dagen i forveien. 
rask
enkelt

Havreblings med fiskekake

Havreblings med fiskekake er en deilig sandwich med doble skiver grovt havrebrød, smøreost, salatblader og gulrot i strimler. Smaker godt i matpakken eller til lunsj.
rask
enkelt

Lefseruller

Lefseruller serverer du som tapas, forrett, på koldtbordet eller som turmat. De smaker nydelig med røkelaks og snøfrisk eller fårepølse, rødløk og rømme.
rask
enkelt

Fylte lefser

Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre og rømme passer ypperlig som tapas.
rask
enkelt

Grov bagett med tunfisksalat

God grov bagett med deilig tunfisksalat er supergodt! Passer til matpakka, som lunsj eller som niste i tursekken.  
rask
enkelt

Varmrøkt makrell med slangeagurk

Varmrøkt makrell med slangeagurk er deilig på en skive grovt brød og passer godt til lunsj i matpakken eller som en lett middag.
rask
enkelt

Røkelakssmørbrød med pepperrot

Røkelakssmørbrød med pepperrot på elegant vis med lakserogn og confiterte vaktelegg på nybakt surdeigsbrød. Passer fint til påskefrokosten og til jul.
rask
vanskelig

Smørbrød med sitrusgravet kveite og sennepsvinaigrette

Smørbrød med sitrusgravet kveite og sennepsvinaigrette er et flott festsmørbrød for de store anledningene. Legg kveiten i marinade av cognac, sukker og sitrus dagen før, og anrett på landbrød med salat, tørket cherrytomat og løyrom.
lang
vanskelig