Flere oppskrifter med "hvete"

Kanelboller

Kanelboller, skillingsboller eller kanelsnurrer er deilige søte hveteboller med krydret fyll av kanel, smør og sukker. Perfekt som turmat eller til kaffen.
Middels
enkelt

Fruktbrød med nøtter

Bytt ut kjeksen til osten med fruktbrød med nøtter. Et smakfullt hvetebrød med valnøtter, hasselnøtter, rosiner og aprikoser.
Middels
enkelt
Halvgrovt

Eltefrie bagetter

Eltefrie bagetter er lekre og luftige og lages enkelt med tiden til hjelp og heving over natten. Deigen røres sammen, uten å kna eller elte. Frø gir en ekstra struktur og god smak.
Middels
Middels
Grovt

Hjerterundstykker

Hjerterundstykker er lette å få til, og skaper god stemning. Med fullkornshvetemel er de halvgrove, og deigen kjevles, og hjerter stikkes ut med form.
Middels
Middels
Halvgrovt

Brekks økologiske brød

Brekks økologiske brød er saftig og utrolig godt. Det er signert tidligere landbruksminister Lars Peder Brekk og ble utviklet under lanseringen av Handlingsplan for økologisk mat.
Middels
Middels
Halvgrovt

Brøddyr

Brøddyr er kreative og morsomme krokodiller eller andre dyr du baker sammen med barna. De passer også fint som spiselig dekorasjon til festbordet.
Middels
Middels
Halvgrovt

Fint helkornbrød

Fint helkornbrød er et saftig og godt brød med hele hvetekorn, rugmel, honning og hvetemel. Det passer fint som tilbehør til suppe og middagsretter.
Middels
Middels
Fint

Eltefrie rundstykker

Eltefrie rundstykker er lekre til helgefrokost og lages enkelt med heving over natten. Deigen er grov, og røres bare sammen, uten å kna eller elte.
lang
Middels
Grovt

Hvetebrød

Hvetebrød er bakt med ekte smør, melk og fint hvetemel, og hevet over natten. Det smaker kjempegodt til lunsj med pålegg eller som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Fint

Kuvertbrød med honning

Kuvertbrød med honning smaker deilig som tilbehør til middag. De luftige rundstykkene passer også godt i matpakken, lunsj eller påsmurt til kveldsmat.
Middels
Middels
Fint

Sprossas verneverdige kringle

Sprossas verneverdige kringle er tradisjonell søt gjærbakst som smaker kjempegodt med rosiner hakkede mandler som fyll. Melisglasur setter prikken over i ´en.
Middels
Middels

Piroger med røkelaks

Piroger med røkelaks og mozzarella er fylt gjærbakst fra Russland laget av hvetemel og havrekli. De passer perfekt som turmat, snacks eller til lunsj.
Middels
Middels
Fint