Flere oppskrifter med "lang tid"

Kransekake til 17.mai

Kransekake til 17.mai og konfirmasjon er midtpunktet på kakebordet. Med mandler, melis, eggehviter og kransekakeringer lager du denne selv. Pynt med norske flagg.
lang
vanskelig

Eltefrie bagetter

Eltefrie bagetter er lekre og luftige og lages enkelt med tiden til hjelp og heving over natten. Deigen røres sammen, uten å kna eller elte. Frø gir en ekstra struktur og god smak.
Middels
Middels
Grovt

Surdeigsbrikser

Surdeigsbrikser tar litt tid å lage, men ikke la deg skremme av den grunn! Resultatet blir fantastiske surdeigsbriks. Ekstra gode til helgefrokosten eller ostekvelden. 
lang
Middels
Grovt

Fint rugbrød

Fint rugbrød gir fyldig smak og holder seg saftig lenge. Bakt med både fin og grov rug, mørk sirup, solsikkekjerner og linfrø smaker det godt som tilbehør til middag og lunsj. I middelalderen var rug det mest brukte kornslaget i landet vårt.
lang
Middels
Fint

Fint surdeigsbrød

Fint surdeigsbrød ligner litt på loff, men har friskere smak og god holdbarhet med rustikt utseende. Surdeigen lager du på forhånd, og den hever brødet naturlig uten tilsatt gjær.
lang
vanskelig
Fint

Ekstra grovt byggbrød

Ekstra grovt byggbrød er bakt med byggmel, linfrø og solsikkekjerner. Passer godt til frokosten eller matpakken, og gir en lang metthetsfølelse.
lang
Middels
Ekstra Grovt

Bakerlandslagets rugbrød

Bakerlandslagets rugbrød er ekstra grovt med fyldig smak og lang holdbarhet. Et saftig brød med rugkjerner, solsikkekjerner og linfrø.
lang
Middels
Ekstra Grovt

Bare et godt brød

Et godt brød fra Nevlunghavn bakeri? Favoritten er dette eltefrie og saftige brødet med grov rug, havregryn, honning, kefir og hvetemel.
lang
Middels
Halvgrovt

Bakerlandslagets emmerbrød

Bakerlandslagets emmerbrød er saftig, med fantastisk god aroma. Ristede hasselnøtter setter prikken over i´en for dette surdeigsbrødet du lager over to dager.
lang
vanskelig
Fint

Bakerens byggbrød

Bakerens byggbrød er et sunt og grovt brød med byggryn, hvetekli, hvetemel, kefir og byggmel. Bygg inneholder de gode betaglukanene som vi bør spise mer av.
lang
vanskelig
Grovt

Bakerens havrebrød

Bakerens havrebrød tar litt tid å bake, men lengre hevetid brødet ekstra god smak. Nyt et grovbrød av havremel, sammalt hvete, havregryn og hvetemel.
lang
vanskelig
Grovt

Saftige rosinbrød

Saftige rosinbrød har spennende smak av rug, havre og hvete. Brødet får saftighet fra rosinene og passer ypperlig i mapakke med deilig pålegg.
lang
Middels
Halvgrovt