Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

middag

Smørrebrød med panert fisk og reker

Herlige danske smørrebrød signert kjendiskokken Ole Martin Alfsen. Panert fisk og reker er klassikere på høye smørbrød, og supert som middagsrett.
Middels
enkelt

Asiatisk pannekake med fisk og vårløk

Disse asiatiske pannekakene er inspirert av koreanske vårløkspannekaker. En knallbra oppskrift hvis du vil bli kvitt rester av gårsdagens fiskemiddag!
rask
Middels

Wraps av pannekake

Har du pålegg i kjøleskapet som det haster med å få spist opp? Visp sammen en grov pannekake og bruk den som wraps! Godt både som en smårett og som middag.
rask
enkelt

Grov pannekake med restemiddag

Restemiddagen får nytt liv i følge med en nystekt pannekake og en rømmebasert saus. Bruk det du har av rester i kjøleskapet eller fryseren - det meste passer sammen med en pannekake!
Middels
enkelt

Okonomiyaki – japanske pannekaker

Okonomiyaki er en japansk pannekake med mange valgmuligheter på ingrediensene. Tradisjonelt er basen kål, men denne har vi fylt med den ene hjertesalaten vi hadde liggende i kjøleskapet. Oppskriften gir en gyllen anledning til å kombinere kjøleskapsrydding med et godt måltid!
Middels
Middels

Havrebiffer

En god vegetarisk middag med disse smakfulle saftige havrebiffene. Server med godt tilbehør, som brokkoli og hvite bønner.
Middels
Middels

Hvitløkspasta

Hvitløkspasta får du når du lager hvitløksbrød og serverer det oppi pastaen - i steden for ved siden av. Skikkelig godt! Oppskriften passer godt til en grønn hverdag, ettersom den både er vegetarisk og er en fin måte å bruke opp brødrester på.
rask
Middels

Vegansk ostesmørbrød

Ostesmørbrød kan lages veganske. Sammen med spinat og en frisk ertemos er dette en perfekt måte å pimpe opp brødrestene på.
Middels
Middels

Sloppy Joe

Sloppy Joe er herlig kjøttsaus i ristet brød. Å være sloppy betyr å være litt sjuskete. Og ja, det kan være noe utfordrende å spise, men her er det bare å nyte!
Middels
Middels

Ostefondue

Ostefondue tar smeltet ost til et helt nytt nivå! Dette er en rett som gjerne settes i retrokategorien, men det betyr bare at det er en rett som har holdt seg i mange år. Og det med rette!
Middels
Middels

Brødpizza med blåmuggost og grønnkål

Et par skiver brød på tvers og en liten leterunde i kjøleskapet, og vips: Brødpizza med blåmuggost! Vi har laget denne varianten med blåmuggost og grønnkål, men du kan lage av nesten hva som helst.
rask
enkelt

Vegetarpizza på grillen

Med en pizzastein på grillen får du grillet vegetarpizza med deilig sprø bunn. Her er oppskriften på vegetarpizza med hvit pizzasaus, cherrytomater, rødløk og sjampinjong.
lang
Middels
Fint