Kornfakta

Her kan du finne fakta om korn, mel og brødvaner samt statistikk. Kort sagt, alt du trenger å vite om brød.
Vis alle Brød virker! Hva inneholder maten? Kornslag Kosthold Matmerking Meltyper Nyhetssaker På kjøkkenet Sesong Statistikk

7 lekre brødskiver du lager på 1-2-3

Det tar ikke lang tid å lage en deilig frokost eller lunsj når du velger påsmurt. Og i hvert fall ikke hvis du velger en av disse superraske skivene.

5 digge måter å servere egg på brødskiva

Egg er like sunt som det er godt, og passer perfekt med brød i matpakka! Her er noen herlige måter å servere det på.

Grovbrød for prestasjon

Langrennsløper Astrid Øyre Slind går for Team United Bakeries og vet hva det vil si å skulle prestere. I en alder av bare 22 år hadde hun allerede kjempet til seg både sølv og gull i U23-VM. Så hvordan spiser skistjernen for å yte maksimalt?

Spis mer havre!

Havre er en av de sunneste kornsortene vi har. Det er i tillegg lettvint å lage god mat med, og dessuten velsmakende og billig. Så vær snill mot deg selv - sett havre på menyen.

Brødskala-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Sett bygg på menyen

Bygg er proppfullt av helseelementer. Den største fordelen er kornets sjenerøse innhold av fiber. Kornet er også rikt på antioksidanter. Med de positive helseeffektene bygg har anbefaler vi mer bruk av bygg i kosten.

– Jeg elsker brød!

Ragnhild Gravem (30) kunne ikke tenke seg en bedre premie enn ett års forbruk av brød. Det er nemlig noe av det beste hun vet.

Smakfull mat-app med god ettersmak

Går det an å spise godt, spare penger og samtidig spare miljøet? Ja, med appen «Too-good-to-go» er det mulig.

Brødpremien falt i smak

Gleden var stor da Eirik Amundsen skjønte at han hadde vunnet brød for et helt år. Sønnen er nemlig fersk brødspiser - med stor appetitt!