Kornfakta

Her kan du finne fakta om korn, mel og brødvaner samt statistikk. Kort sagt, alt du trenger å vite om brød.
Vis alle Brød virker! Hva inneholder maten? Kornslag Kosthold Matmerking Meltyper Nyhetssaker På kjøkkenet Sesong Statistikk
Jul Sommer Vis alle

Lefser til jul

Søtt eller salt - lefser passer til alt!

Barnas syv slag

Hva er vel hyggeligere enn å bake julekaker i førjulstida? Her er forslag til gode og enkle julekaker som er fine å bake sammen med barna.

Tar julebaksten med venninnegjengen

Venninnegjengen syntes det ble altfor lite tid til å ses i førjulsstria. Så kom de opp med en genial idé: Julebakst kombinert med venninnetreff!

Kakebordet til jul

Dropp alle småkakene i år, og slå til med en lekker festkake i stedet. Vi lover at én av disse kakene vil lyse opp kakebordet til jul.

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Julefrokosten du garantert har tid til

Den tradisjonsrike julefrokosten skaper mange gode minner. Her er noen ideer uansett om du har god eller dårlig tid til forberedelsene.

Slik kan du få spist opp rester fra julematen!

Til jul lages det mange gode kjøttbaserte middager - bruk rester fra julematen som skinkestek, ribbe eller pinnekjøtt til å lage digge sandwicher! Raskt, enkelt og godt.

Hvordan oppbevare julekaker?

Hvordan bør du oppbevare julekaker slik at de holder seg lengst mulig? Noen kaker skal være myke, andre harde eller seige. Oppbevaringsmetode kan påvirke både smak og konsistens. Her er rådene for best mulig holdbarhet.

Ukens julemål 4

Få en stressfri julebakst med vår ukeplan, tre julekaker med handleliste og utstyrsliste, samt noen tips for bakelogistikk og forberedelser. Kos deg med ukens julemål!