Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 crostini
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 crostini

Crostini

Crostini er herlig tynne og sprø brødskiver ristet gylne i ovnen sammen med olivenolje. Server som forrett med for eksempel sopp.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Crostini: Skjær to rundinger ut av hver brødskive. Eller ti tynne skiver av en bagett, den har perfekt crostini størrelse
  • Legg skivene på et stekebrett og ringle over litt olivenolje.
  • Stek crostiniene midt i ovnen på varmluft 180 °C til de blir gylne, ca. 5 minutter. Avkjøl på rist.
Tips: Crostini kan toppes med hva som helst, ta det du har i kjøleskapet.
  • Soppblanding: Rens kantarellen og riv den i middels biter av lik størrelse. Finhakk sjalottløk og gressløk.
  • Stek kantarell og løk i en varm stekepanne med smør til det er gyllent. Det tar omtrent fem minutter. Smak til med salt, pepper og gressløk.
  • Fordel kantarellene på crostiniene og nyt umiddelbart.

Oppbevar crostiniene i en lufttett beholder. De holder seg i omtrent en uke.

 

Liker du disse, vil du elske vår tomatbruschetta.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
3 stemmer