-->
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt

Lefseruller

Lefseruller serverer du som tapas, forrett, på koldtbordet eller som turmat. De smaker nydelig med røkelaks og snøfrisk eller fårepølse, rødløk og rømme.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

 

  • Lefser med laks: Bland Snøfriskost med finklippet dill. Smør på lefsene.
  • Legg på tynne skiver av røkelaks og rull sammen. Skjær 4 cm brede biter på skrå og legg dem på et serveringsfat.

 

 

  • Lefser med lam: Skrell og skjær rødløken og purren i tynne skiver. Smør rømme utover begge lefsene.
  • Legg på et lag med rødløk og purre. Legg utover fårepølse i to rader. Dryss over salt og grovkvernet pepper. Rull sammen lefsene og del hver av dem i fire biter. Anrett lefserullene på et fat.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer