Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschetta
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschetta

Tomatbruschetta

Tomatbruschetta er en god og enkel måte å få spist opp litt gammelt brød. Bruschetta kan en toppe med mange ulike råvarer!
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Dypp tomatene i kokende vann i 30 sekunder for at skinnet skal løsne. Ha i iskaldt vann og trekk av skinnet.
  • Del tomatene i fire og fjern tomatkjernene. Del tomatkjøttet i terninger og bland med olje, finhakket hvitløk, basilikum, salt og pepper. Sil av all ekstra væske for å unngå at bruschettaene blir bløte. 
  • Pensle fire skiver brød med olivenolje og finhakket hvitløk. Ha over på en stekeplate med bakepapir og stek dem svakt brune midt i ovnen på 200 °C.
  • Fordel tomatfyllet på skivene og pynt med basilikumblader.

Tomatbruschetta er en flott forrett eller ypperlig for tapas. Lag også bruschetta med spekeskinke som tapasrett. 

 

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn mer om samme tema:

3.3 / 5
4 stemmer