Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 - 15 vafler
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 - 15 vafler

Vafler fra Sjømannskirken i København

Vafler fra Sjømannskirken i København er kåret til verdens beste vaffeloppskrift i 2008, 2011 og 2012. Prøv den - og du vil ikke bli skuffet.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Visp egg og sukker lett og ha i skummet kullturmelk, men hold igjen en halv dl.
  • Bland inn vekselsvis det tørre, vann, melk og smeltet smør.
  • I den siste halve dl skummet kulturmelk blander du inn natron. La natron bruse ferdig i melken før den tilsettes resten av røren. Ikke rør mye etter at natronmelken er tilsatt, for da blir vaflene seige. La røren svelle litt før steking.
  • Stek vaflene i varmt vaffeljern. Avkjøl på rist.

>> Her finner du alle våre oppskrifter på vaffelrøre 

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer