Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Byggrynsgrøt med honning og nøtter

Byggrynsgrøt med honning og nøtter er en sunn og god grøt kokt av byggryn og melk. Den metter godt til frokost og serveres med friske blåbær for ekstra god smak. 
lang
enkelt

Knekkebrød med bygg og valnøtter

Knekkebrød med bygg og valnøtter er sunne og knasende sprø knekkebrød med byggmel, havregryn, linfrø og sesamfrø. Godt til frokost med skinke eller litt ost på toppen. 
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Kornblanding

Kornblanding av det du liker av korn, frø, nøtter og tørket frukt serverer du med melk eller yoghurt og sesongens friske frukt og bær.
rask
enkelt

Frukt- og kornsmoothie

Frukt- og kornsmoothie er en sunn drikk med melk, banan, mango, frosne jordbær og havregryn. Prøv den til frokost, etter trening eller kanskje til dessert.
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Kjøleskapsgrøt med honning og aprikoser

Kjøleskapsgrøt med honning og aprikoser er sunn frokost med havregryn, aprikoser, melk yoghurt og honning i kjøleskap over natten. Klar til frokost neste dag.
lang
enkelt

Kjøleskapsgrøt med banan og blåbær

Kjøleskapsgrøt med banan og blåbær er en sunn frokost som lager seg selv over natten. Havregryn, eplejuice og vann settes i kjøleskapet over natten og blandes med banan og yoghurt neste morgen.
lang
enkelt

Havregrøt

Havregrøt er en rask og sunn grøt å lage til frokost eller lunsj. Server med epleskiver og kanel, og hold deg mett lenge.
rask
enkelt

Frigardsgrøt

En grøt med opphav fra Lærdal i Sogn og Fjordane. Frigardsgrøt er kokt på spelt og havremelk og toppet med bringebæris.
Middels
enkelt