Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Pannekaker

Med pannekaker på bordet blir det aldri feil – uansett hvem du har invitert til middag!

3 egg, 5 desiliter melk, 3 desiliter hvetemel og en klype salt er alt du trenger  (se gjerne den fulle og hele oppskriften).

Etter at røra har stått en halvtimes tid for å svelle, er det bare å smelte litt smør i panna og sette i gang med stekingen på middels varme. Det er riktignok litt tidkrevende arbeid om du ikke er flink til å multitaske. Men i andre enden venter en bunke myke, varme og fristende godsaker. 

Pannekaker kan brukes både som forrett, hovedrett og dessert – alt ettersom hva du velger som tilbehør. Og med alle variasjonsmulighetene som finnes kan du helt fint ha dem til middag hver uke uten å bli ensidig i kosten. 

Her er våre tips til variasjoner: