Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Flere oppskrifter med "egg"

Eggesalat-blings

Eggesalat lages enkelt og raskt av majones og egg, og smaker deilig på brødmat. Blingsen kan serveres som brødspyd eller som en "dobbel".
rask
enkelt

Surdeigsblings med fransk omelett

Fransk omelett er en klassiker som er kjapp og enkel å lage, og på fersk surdeigsbrød smaker det helt nydelig. Blingsen kan du spise til frokost, lunsj eller kvelds. Velbekomme.
rask
enkelt

Blings med avokado

Avokado smaker nydelig på brødskiva, og er en fin erstatning for smør. Her er en oppskrift på hvordan du kan bruke den velsmakende frukten som pålegg.
rask
enkelt

Salami med omelett

Salami med omelett på brødskiven er en populær sandwich i matpakken til lunsj. Lag omelett kvelden før, så går det fortere å gjøre matpakken klar om morgenen.
rask
enkelt

Salamiskive med kokt egg

Salamiskive med kokt egg er en favoritt i manges matpakker til lunsj. Hardkokt egg i skiver ved siden av spekepølse gjør brødskiven både mer mettende, smakfull og fristende.
rask
enkelt

Skive med røkelaks, omelett og gressløk

Skive med røkelaks, omelett og gressløk er en deilig sandwich av grovbrød som like gjerne kan brukes i matpakken som til fest.
rask
enkelt

Omelett med ruccula og purreløk

Omelett med ruccula og purreløk servert på en skive grovt brød med salat gjør matpakken ekstra fristende og sunn. Lag gjerne omeletten kvelden før.
rask
enkelt

Omelett med tomatpesto og ruccula

Omelett med tomatpesto og ruccula på grov brødt gir en delikat og fristende sandwich i matpakken. Omeletten kan du lage kvelden før for å spare tid.
rask
enkelt

Skive med kokt egg og kaviar

Skive med kokt egg og kaviar har lange tradisjoner. Bruk grovbrød og kaviaren istedenfor smør eller som pynt. Perfekt blings til lunsj eller i matpakke.
rask
enkelt

Skive med kokt egg og salat

Skive med kokt egg og salat er en smakfullt og sunt i matpakken. Finn din favoritt blant salater, bruk grovbrød og kok egget dagen før hvis du vil spare tid.
rask
enkelt

Skive med kokt egg, tomat og majones

Skive med kokt egg, tomat og majones er en smakfull opplevelse i matpakken. Kok gjerne egget dagen før hvis du vil spare tid.
rask
enkelt

Blings med speilegg og pølse

Blings med speilegg og pølse er en smakfull klassiker, og passer fint til lunsj eller kvelds. Server potetbåter ved siden av for en fullkommen middag.
rask
enkelt