Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Flere oppskrifter med "grill"

Pølsebrød

Løft pølsemåltidet til nye høyder med hjemmelagde pølsebrød.
Middels
enkelt
Fint

Cones trinn for trinn

Cones trinn for trinn betyr at du kan imponere med halvgrove, fine og søte cones som dessert til grillmaten i sommer. De er enkle å holde, gode å spise, ser fantastiske ut, og ikke minst så kan de fylles med nesten alt du ønsker.
Middels
Middels

Smores

Smores er deilige kjeks med sjokolade og marsmallows som sitter sammen som en hamburger. Navnet smores kommer av at når du først har smakt en, så vil du alltid ha mer (more)!
rask
enkelt

Grillede mysliskiver

Grillede mysliskiver er sunn og enkel grilldessert av grovt muslibrød stekt 2 minutter på hver side. Smør tykt lag av kremost på, og topp med friske jordbærskiver.
rask
enkelt

Hamburger- og pølsebrød

Hamburger- og pølsebrød baker du selv til sommerens grillmat. Imponer med gjærbakst av sammalt fin hvete som er grovere og smaker mye bedre enn kjøpebrød.
Middels
Middels
Halvgrovt

Lomper

Lomper er typisk norsk. Det er ikke så vanskelig å lage som det høres ut som. Prøv deg i våre forfedres fotspor og lag lomper selv!
rask
Middels

Bruschetta med tapenade

Bruschetta med tapenade, hvitløk og basilikum toppet med bakte tomater er en frisk og enkel italiensk sommerforrett med landbrød på grillen.
rask
enkelt

Bruschetta med spekeskinke

Bruschetta med spekeskinke, hvitløk og aÏoli toppet med bakte tomater er en frisk og enkel italiensk sommerforrett eller smårett på grillen.
rask
enkelt

Kesamdipp

Kesamdipp er en enkel og veldig god dipp med urter og sitron. Passer godt til brødpinner med spekeskinke og grillspyd med kjøttboller til middag om sommeren.
rask
enkelt

Cones med grillet kylling

Cones med grillet kylling, grønnsaker og aïoli er kremmerhus bakt av byggmel, hvetemel og solsikkekjerner. Bruk deigen som utgangspunkt og fyll med akkurat det du liker best. 
Middels
Middels
Halvgrovt

Grillspyd med kjøttboller

Grillspyd med ferdige kjøttboller er en variant av pinnebrød som smaker veldig godt og er raskt grillet. Server gjerne med deilig kesamdipp.
Middels
Middels
Fint

Soyamarinade

Soyamarinade passer ekstra godt til and, laks, hvit fisk og sjømat. Du lager den av appelsinsaft, soyasaus, brunt sukker, hvitløk og krydder.
rask
enkelt