Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Flere oppskrifter med "julebrød"

Hjertebrød

Hjertebrød er et hjerteformet brød du baker til kjæresten eller en du er glad i. Med fin rug og hvete er det halvgrovt og passer som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Halvgrovt

Brød pyntet til fest

Brød pyntet til fest er vakre gaver å gi bort til jul eller servere til julefrokosten. Denne store deigen gir deg fire vakre brød av grovbakstmel, havrekli, hvetekli, rug og mørk sirup.
lang
vanskelig
Grovt

Peanøttbrød med fenalår og rømme

Peanøttbrød med fenalår og rømme er en enkel smårett som passer fint til jul. Brødet er hjemmebakt av fullkornshvetemel, og serveres gjerne som en rask forrett.
rask
enkelt

Kuvertbrød med appelsin og svisker

Kuvertbrød med appelsin og sviske smaker deilig som tilbehør til middag. Ferskt, revet appelsinskall setter prikken over i´en, og gir ekstra frisk smak.
Middels
Middels
Halvgrovt

Julefocaccia

Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt. 
rask
Middels
Fint

Tyttebærtvinner

Tyttebærtvinner er morsomme å lage, og passer perfekt som brødsnacks for seg selv, og som tilbehør til middagen. Server dem også som en smakfull del av et tapasbord eller koldtbord.    
Middels
Middels
Halvgrovt

Valnøttrundstykker

Valnøttrundstykker er saftige og smaker himmelsk av fullkornshvetemel og nøtter. De passer ypperlig både som kuvertbrød, til lunsj med godt pålegg og på tur.
Middels
Middels
Halvgrovt

Knekkebrød med julesmak

Knekkebrød med julesmak lager du av fin og grov sammalt hvete, gjær, kanel og tranebær. Passer flott som en sunn julegave.
Middels
Middels

Sebrabrød

Sebrabrød lager du med tre ulike deiger av rug, hvete, bygg, linfrø, solsikkefrø, sesamfrø, helkorn og sirup. Tryll frem dette flotte, store brødet til julefrokost eller som en julegave.
lang
Middels
Fint

Hvit surdeigskrans

Hvit surdeigskrans er dekorativ og kjempegod loff bakt helt uten gjær. Surdeigen du lager på forhånd hever brødet naturlig.
lang
vanskelig
Fint

Julekake – Julebrød

Julekake eller julebrød med rosiner og sukat er en klassisk søt hvetekake vi baker til jul. Med smør og brunost kan det ikke slå feil til frokost og lunsj.
Middels
Middels

Kanel- og rosintoast

Kanel- og rosintoast er deilig søt gjærbakst som tar seg godt ut, og smaker fantastisk til julens festdager, gjerne med god ost og fiken til.
Middels
vanskelig