Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Flere oppskrifter med "pannekaker"

Pannekaketårn med appelsinkrem

Røde appelsiner er utrolig dekorative, og gir både nydelig syre og deilig aroma til dette pannekaketårnet. Om du ikke finner røde appelsiner i butikken, kan du selvsagt bruke vanlige appelsiner.
lang
Middels
Fint

Grove, fylte pannekaker

Bruk sammalt hvetemel i pannekakerøren, da blir de grovere og mer mettende. Vi har fylt de grove pannekakene med kyllingkjøttdeig og grønnsaker - og gratinert dem med ost. Perfekt som hverdagsmiddag eller til kveldskos!
Middels
enkelt
Grovt

Sunne pannekaker

Med havre og banan i røra får du deilige sunne pannekaker med søt smak helt uten sukker. Server med cottage cheese og friske bjørnebær til frokost eller dessert.
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Grove pannekaker

Grove pannekaker er gode som turmat. Hell hvetemel, sammalt hvete, havregryn, egg og melk på flaske, og stek på primus eller bålpanne. Server med syltetøy.
Middels
enkelt

Byggpannekaker

Byggpannekaker er kjempegode og sunne pannekaker med byggmel. Stek dem dagen i forveien, og ta med i matpakken eller som sunn turmat.
Middels
enkelt

Fine pannekaker

Fine pannekaker er lette og gode med blåbærsyltetøy eller friske bær. Noen kaller dem verdens beste og enkleste pannekaker når de blir servert til middag med bacon.
Middels
enkelt

Blinis med røkelaks, rømme og dill

Blinis med røkelaks, rømme og dill er lekre, små russiske pannekaker med byggmel som ligner på lapper. Server dem gjerne som forrett eller smårett til kvelds.
Middels
Middels

Blinis med kaviar, rømme og rødløk

Blinis med kaviar, rømme og rødløk er den klassiske måten å servere små russiske pannekakene på. Blinis lages med gjær, og serveres med ulike toppinger, både salte og søte.
Middels
Middels

Blinis med kremost, nøtter og honning

Blinis med kremost, hasselnøtter og honning er små delikate russiske pannekaker som ligner på lapper. Server dem gjerne med både salte og søte toppinger.
Middels
Middels