Flere oppskrifter med "rug"

Ekstra grovt rugbrød

Ekstra grovt rugbrød er et sunt og velsmakende brød av både grov og fin rug og hele hvetekorn og hvetekli. Skikkelig rugbrød skal også ha litt mørk sirup i seg.
Middels
Middels
Ekstra Grovt

Dagen-derpå-grøt

Dagen-derpå-grøt er både salt og søt, en smakskombinasjon som aldri slår feil. Kokt på havre, rug, dadler og øl. Toppet med bacon og valnøtter. Dagen-derpå er reddet.
rask
enkelt

Ekstra grovt surdeigsbrød

Ekstra grovt surdeigsbrød er ekstra smakfullt og holder seg saftig lenge. Et perfekt hverdagsbrød som er godt egnet til matpakka.
lang
Middels
Ekstra Grovt

Fint rugbrød

Fint rugbrød gir fyldig smak og holder seg saftig lenge. I middelalderen var rug det mest brukte kornslaget i landet vårt.
lang
Middels
Fint

Bakerlandslagets rugbrød

Bakerlandslagets rugbrød er ekstra grovt med fyldig smak og lang holdbarhet. Et saftig brød med rugkjerner, solsikkekjerner og linfrø.
lang
Middels
Ekstra Grovt

Fint helkornbrød

Fint helkornbrød er et saftig og godt brød med hele hvetekorn, rugmel, honning og hvetemel. Det passer fint som tilbehør til suppe og middagsretter.
Middels
Middels
Fint

Dansk rugbrød

Dansk rugbrød har vært hverdagskost i nabolandet vårt i over 1000 år. Brødet har en karakteristisk bitter smak, og passer blant annet godt til leverpostei og bacon.
Middels
Middels
Ekstra Grovt

Rødbetrundstykker med nøtter

Rødbetrundstykker med nøtter er herlig gjærbakst av sammalt hvete, rug og rødbetjuice. Server dem som tilbehør til middag til jul eller lag sandwich i matpakken.
Middels
Middels
Fint

Grovt flatbrød med potet

Grovt flatbrød med potet fra Bodil Nordjore smaker godt til suppe og middag. Det er bakt med potet, rug, havregryn og grov hvete og stekt på takke.
Middels
vanskelig

Grovt flatbrød

Grovt flatbrød fra Bodil Nordjore smaker godt og passer til supper og annen middagsmat. Det er bakt med rug, havregryn, grov og fin hvete og stekt på takke.
Middels
vanskelig

Lefser til rakfisk og lutefisk

Lefser til rakfisk og lutefisk er myke potetlefser laget av rugmel, potet, hvetemel og salt. De stekes på takke, og passer spesielt godt til fisk- og kjøttretter.
Middels
Middels

Grovt rugbrød med hjemmelaget leverpostei

Grovt rugbrød med hjemmelaget leverpostei er en sandwich som passer til lunsj, i matpakken og til jul. Server med rødbetsalat og bacon.
Middels
Middels