Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Et klassisk ostesmørbrød med sennep som gir det lille ekstra. Lages gjerne med tørre brødrester og osteskalken fra kjøleskapet, og serveres med syltet rødløk og frisk ruccula.
Ostesmørbrød med strykejern, hvorfor ikke? Dette blir rett og slett strøkent ostesmørbrød. Gjør det enkelt og greit med ost, skinke og tykke skiver brød. Om du ikke har strykejern, kan disse selvsagt også stekes i en panne eller i en ovn.
Ostesmørbrød med skinke lager du kjapt av grove brødskiver, ketchup og gulost. Passer perfekt i matpakken eller som turmat servert med agurkskiver og salatblader.
Miniostesmørbrød med mozzarella og tomat lager du av grillede bagettskiver som er gnidd inn med hvitløk. Server med god olivenolje og grovhakket basilikum over.
Blings med gulost er manges favoritt, og hvitost er pålegg nr. 1 på brødskiven i matpakken. Gjør ostesmørbrødet til en litt mer spennende sandwich med salat, reddiker og paprika.