Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Har du rester fra søndagsmiddagen lager du viltsmørbrød på en-to-tre. Passer både til lunsj eller som et kjapt måltid til kvelds.
Makrell er både godt, sunt og klimasmart. Lag makrellrøre i kveld, så har du pålegg til matpakken i morgen.
Høsten er tiden for soppsanking. Bruk den soppen du finner vilt eller i butikken til å lage soppsandwich med deilig smak av høst.
En mektig god sandwich lammekjøtt fra gårsdagens middag er enkelt og mettende.
Et vegansk pålegg med masse næring fra rødbeter og kikerter som smaker kjempegodt. Rødbetehummus gir deg garantert energi og godt humør.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.