Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? under 20 minutter med middagsrester
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 sandwich
Hvor lang tid tar det? under 20 minutter med middagsrester
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 sandwich

Sandwich med lam

En mektig god sandwich lammekjøtt fra gårsdagens middag er enkelt og mettende.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Tørk lammekjøttet med kjøkkenpapir før steking og dryss på salt og pepper.

  • Brun på begge sider i en varm stekepanne. Stek den ferdig i en stekeovn på 150 grader. Kjernetemperaturen skal være 54 grader når du tar den ut. Hvil den på benken i 10 minutter.
    Det går også an å bruke ferdig roastbiff, og hoppe over punkt 1 og 2.
  • Stek sjampinjongene i pannen, smak til med salt og pepper.
  • Bygg smørbrødet ved å smøre remulade på brødskivene, legg på ruccolasalat, tynne skiver av lam, stekt sjampinjong og topp det med rødløkringer. Legg deretter på den andre skiven.

En annen god middagsblings er klippfisk-sandwich!

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer