Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
1 porsjon gir ca. 30 knuter.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Disse flotte hvitløksbrødene er som skapt for kos og matglede. Smaken er super, og jammen er det ikke på tide å ta hvitløksbrødene til nye høyder!
Hvis du har flere brett med hvitløksknuter, som skal stekes, kan det lønne seg å steke dem med varmluftsfunksjon for å få jevn steking på dem alle. Senk varmen til 200 °C og stek til knutene har fått en fin gyllen farge.
Om du ikke skal servere hvitløksknutene med det samme, kan de avkjøles på rist. Sett dem inn i ovnen med litt hvitløkssmør på toppen, noen minutter før servering.
Utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Spill av video