Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Om oss

Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) ble etablert høsten 2007 for å drive merkenøytral opplysningsvirksomhet på vegne av alle aktørene i verdikjeden. Formålet er å bidra til økt forbruk av og verdiskaping for norsk matkorn, brød og andre kornprodukter.

OBK har som mål å bidra til økt kunnskap om viktigheten av norskproduserte brød og andre kornprodukter i kostholdet i tråd med myndighetenes kostråd og bærekraftsmål.

OBK er et aksjeselskap eid av Norske Felleskjøp SA, Norkorn, Norgesmøllene AS og Lantmännen Cerealia AS.

OBK er finansiert gjennom omsetningsavgiftsmidler på korn og direkte tilskudd fra møller og bakere. Omsetningsavgiften forvaltes av Omsetningsrådet og administreres av Landbruksdirektoratet.

 

Torunn Nordbø, daglig leder

Torunn er utdannet ernæringsfysiolog og har tilleggsutdannelse innen mat, kommunikasjon og ledelse. Torunn har flere års erfaring fra offentlig forvaltning, næringsorganisasjoner og eget firma.

E-post: torunn@brodogkorn.no

Telefon: 952 89 666

 

 

 

logo_med_pos_rgb

 

Opplysningskontoret for brød og korn

E-post: post@brodogkorn.no                            Besøksadresse: Lørenveien 40, 0585 Oslo                                             Post: Postboks 688 Løren, 0507 Oslo