Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Om oss

Opplysningskontoret for brød og korn sitt formål er å drive generisk opplysnings- og informasjonsvirksomhet om norskprodusert korn og norskproduserte bakervarer, på vegne av alle aktørene i verdikjeden.

Opplysningskontoret for brød og korn ønsker å skape matglede, matlyst og bakelyst, og skal formidle matkunnskap om brød og korn. Temaene ernæring/helse og miljø/bærekraft knyttet til matkorn er sentrale, og vektlegges i samsvar med myndighetenes kostråd og bærekraftsmål.

Opplysningskontoret for brød og korn ble etablert høsten 2007 som eget aksjeselskap. Ved årsskiftet 2020/2021 ble aksjeselskapet avviklet, men formålet og virksomheten videreføres gjennom et samarbeid med MatPrat fra 1. januar 2021.

Virksomheten finansieres gjennom omsetningsavgiftsmidler på korn og direkte tilskudd fra møller, bakere og leverandører til bakerbransjen. Omsetningsavgiften forvaltes av Omsetningsrådet og administreres av Landbruksdirektoratet.

 

Torunn Nordbø, DAGLIG LEDER

Torunn er utdannet ernæringsfysiolog og har tilleggsutdannelse innen mat, kommunikasjon og ledelse. Torunn har flere års erfaring fra offentlig forvaltning, næringsorganisasjoner og eget firma.

E-post: torunn@brodogkorn.no

Telefon: 952 89 666

 

 

 

logo_med_pos_rgb

 

Opplysningskontoret for brød og korn

E-post: post@brodogkorn.no                            Besøksadresse: Lørenveien 40, 0585 Oslo
Postadresse: c/o Matprat, Lørenveien 40, 0585 Oslo