Om oss

Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) ble etablert høsten 2007 for å drive merkenøytral opplysningsvirksomhet på vegne av alle aktørene i verdikjeden. Formålet er å øke kunnskap om og fremme forbruk av korn, mel, brød og andre bakervarer hos forbrukere og andre målgrupper.

OBK har som mål å øke kunnskapen om hvor viktig sunne bakervarer og kornprodukter er i det daglige kostholdet. OBK forholder seg alltid til de til enhver tid gjeldende offentlige kostholdsråd.

OBK er et aksjeselskap eid av Norske Felleskjøp BA, Norkorn, Baker- og Konditorbransjens Landsforening og Norgesmøllene AS.

OBK er finansiert gjennom omsetningsavgiftsmidler på korn og direkte tilskudd fra møller og bakere. Omsetningsavgiften forvaltes av Omsetningsrådet og administreres av Landbruksdirektoratet.

 

Torunn Nordbø, daglig leder

Torunn er utdannet ernæringsfysiolog og har tilleggsutdannelse innen mat, kommunikasjon og ledelse. Torunn har flere års erfaring fra offentlig forvaltning, næringsorganisasjoner og eget firma.

E-post: torunn@brodogkorn.no

Telefon: 952 89 666

 

 

 

Eilin Lundekvam By, Matrådgiver

Eilin har en bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Eilin er ansvarlig for våre nettsider og vår kommunikasjon i sosiale medier, samt bidrar med mat- og ernæringsfaglig kompetanse. 

E-post: eilin@brodogkorn.no

Telefon: 954 13 393

 

 

logo_med_pos_rgb

 

Opplysningskontoret for brød og korn

E-post: post@brodogkorn.no                            Besøksadresse: Borggata 1A, 0650 Oslo                                             Post: Postboks 592 Sentrum, 0106 Oslo