Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rekepai

Rekepai

Ingredienser

6  porsjoner
  • 150 g romtemperert smør
  • 250 g hvetemel
  • 2 ss kaldt vann
  • 400 g pillede reker
  • 4 dl kremfløte
  • 3 stk. egg
  • 40 g frisk dill uten stilk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rekepai er deilig og lettvint til lunsj eller en lett middag. Forstek paiskallet og hell over pillede reker, dill, matfløte og egg. Server med en god salat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

6  porsjoner
  • 150 g romtemperert smør
  • 250 g hvetemel
  • 2 ss kaldt vann
  • 400 g pillede reker
  • 4 dl kremfløte
  • 3 stk. egg
  • 40 g frisk dill uten stilk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med en frisk grønn salat  og nystekt brød eller focaccia.

Rekepai

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.15209, server:MP-PRD-WEB14 13.08.2025 19:31:55 handleliste stengt