Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 dl
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 dl

Mandelsmør

Mandelsmør er veldig godt som pålegg, eller som topping til grøt. Bruk det også gjerne på kaker og desserter. Nydelig!
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Rist mandlene på et stekebrett midt i ovnen ved 180°C i 10 minutter.
  • Hell mandlene i en food-prosessor, og kjør til en myk masse.
  • Først blir mandlene hakket, så blir det mer og mer mykt. Det tar ca. 10 minutter. Ikke gi opp!
  • Smak til med salt og frø fra vaniljestangen.
  • Oppbevares i en tett boks eller glass i kjøleskapet.

Finn mer om samme tema:

3.4 / 5
92 stemmer