Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lag brødkrutonger med smak av urter, chili eller curry og få brukt opp daggammelt brød samtidig som du tar salaten eller suppen til et nytt nivå.
Bruk det du har hjemme fra før av smakstilsetninger og smak deg frem. Brødkrutonger kan smake av både søtt og salt. Oppbevar brødkrutonger i ren, tett beholder. Holdbar i omtrent 1 måned i kjøkkenskapet.
Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Utrolig gode. Hvor lenge kan de ligge ?
Hei, Rebekka! Brødkrutongene er aller best når de er helt nylagede, men holder seg i en tett boks eller zip-lock-pose i 1-2 uker. Hilsen Cecilie, Matprat
Du sier her 1-2 uker, men i oppskriften står det 1 måned.
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Denne oppskriften har fått 4.5 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.