Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
En porsjon av denne oppskriften gir ca. 50 brune pinner.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Brune pinner er for mange en av julas 7 tradisjonelle slag, og er av de mest lettvinte kakene å bake. Sirup og kanel i deigen er med på å sette den gode smaken. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 50 brune pinner.
Legg gjerne deigen i kjøleskapet i 30 minutter (gjerne lengre), da vil den bli litt enklere å jobbe med.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Veldig gode pinnar
Omg- de BESTE BRUNE PINNENE jeg har smakt❤️
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Denne oppskriften har fått 4.4 av 5 stjerner.