Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Av en porsjon deig får du 12 boller.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Det er bare fastelavn en gang i året, så da må det være lov til å nyte noen fristende fastelavnsboller med både krem og syltetøy.
Prøv gjerne oppskriften på svenske semlor også. De er kjempegode!
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.2 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Hei, det står ikke at man skal tilsette gjær i deigen. Bollene ble derfor ikke vellykket.
Hei! Det står i steg 2 :-) Hilsen Marta, Matprat
Åja, Jeg er tullekopp:)
Hvorfor forvirre brukere med forskjellige måleenheter? 1l av mel, hvorfor ikke i kg? Har laget gjærbakst før, men den her er verst oppskrift!
https://www.matprat.no/artikler/mengde-mal-og-vekt/mal-og-vekt/
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Spill av video