Fiskeburger med coleslaw
Fiskeburger med coleslaw, en klassisk amerikansk kålsalat, er en mektig god matpakke. Med grovt brød og grov fiskeburger har du en mettende og sunn lunsj.
Ingredienser
Coleslaw:
300 g finkuttet rødkål
1 finsnittet gulrot
½ dl lettmajones
½ dl lett crème fraîche
1 ts dijonsennep
2-3 ss sitronsaft
Sukker og salt
Fiskeburger:
1 grovt hamburgerbrød
1 grov fiskeburger eller fiskekake
1 ss coleslaw
2 agurkskiver
2 blader Crispisalat
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Coleslaw: Vask grønnsakene. Skjær opp rødkål og gulrot og ha i et dørslag. Strø på salt og la det stå og trekke ca. en time.
- Skyll av saltet og rist av absolutt alt vannet, eller bruk salatslynge.
- Bland sammen majones, crème fraîche og dijonsennep. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Tilsett rødkål- og gulrotblandingen.
Tips: Lag coleslaw i forkant og oppbevar i kjøleskapet. Da er den klar til travle morgener.
- Fiskeburger: Del grovt hamburgerbrød i to. Legg et salatblad og en grov fiskeburger/fiskekake på bunnen.
- Ha på en raus skje med coleslaw og agurkskiver og legg på hamburgerbrødtoppen.
For deg med god tid, prøv vår oppskrift på halvgrove hamburgerbrød.
Oppskriften er utviklet i samarbeid med Anne på landet.
>> Se også vår samleside om matpakker for mer inspirasjon!