Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfrie lussekatter

Glutenfrie lussekatter

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon deig gir 10-12 boller

  • 150 g smør
  • 5 dl melk
  • 1 pk gjær
  • 2 ss fiberhusk
  • 100 g sukker
  • 500 g fin melblanding, glutenfri
  • 0,5 g safran
  • 1 stk. egg til pensling
  • ca. 2 ss rosiner til pynt

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingen Luciadag uten lussekatter – med disse smakfulle glutenfrie lussekattene kan du inkludere alle til bords på Luciadagen den 13. desember.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon deig gir 10-12 boller

  • 150 g smør
  • 5 dl melk
  • 1 pk gjær
  • 2 ss fiberhusk
  • 100 g sukker
  • 500 g fin melblanding, glutenfri
  • 0,5 g safran
  • 1 stk. egg til pensling
  • ca. 2 ss rosiner til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 05.04.2025 19:25:57 handleliste stengt